Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Oldalelemek

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Csé. 1.6 Szerver

Sziasztok! Admin jelentkezésre szeretnék jelentkezni!.. Itt elérhető vagyok:http://www.facebook.com/nagy.adam.735944 By:ADAM

Counter Strike nemzeti dal

Talpra láma, hí a csata! Kész a szerver, most vagy soha! CT-k legyünk vagy terrorok? Ez a kérdés, válasszatok!- A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk! Túszok voltunk mostanáig, Elhullottak megmentőink, Kik szabadon éltek-haltak, Bombás pályán robbantgattak. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk Sehonnai bitang kemper, Ki most ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a csapat becsülete. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk! Véresebb a vártnál a harc, -Láma vagy, csak freget akarsz! És mi mégis túszok vagyunk! Ide veled, régi coltunk! A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk! A mi fregünk megint sok lesz, Méltó régi nagy híréhez; Mit rákentek az adminok, Lemossuk a gyalázatot! A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk! S hogy fregjeink szaporodnak, Előttünk a lámák meghajolnak, És áldó imádság mellett Tisztelik majd neveinket. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!


SzavazásHirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!